Asztalos-mesterek.hu Asztalost keres? Megtalálta! Minőségi és egyedi, fából készült asztalos munkák..

Az Asztalos-Mesterek termékei:

Minőségi asztalos munkák... A továbbiakban egy-két terméket mutatnánk be, mely a legjellemzőbbek tevékenyégi köreink. De kihangsúlyoznám, hogy ezek csak töredéke széles skálánknak. A képek referenciakén is szolgálnak. (A fotók minősége kifogásolhatók ugyan,, de hát a fához értek a fényképezéshez nem annyira… Egy-két kép minta. A képek feltöltés alatt...)
Nyílászáró minta

Nyílászárók

Esztétikai és építészeti kialakítás szempontjából is igen fontosak, tagolják a homlokzatot, rendszert és ritmust, stílust adnak az épületnek. Védelmet nyújtanak a hidegtol, a melegtol és a zajtól. Ismerje meg műszaki leírásunkat! Nyílászáróka felületkezelve, vagy kezeletlenül is szállítjuk.

Téves szemlélet, hogy télen nem lehet ablakokat cserélni. Ez lehetséges! Speciális szigetelőanyag-gal és purhabbal. A megfelelő méretű nyílászáró elkészítése után egy ablak kicserélése rövid ideig tart., így a lakásnak még ideje sincs kihűlni.

A beépítés során törekszünk arra, hogy a munkát minél körültekintőbben végezzük. Falak bontását, kőműves hívását csak a legvégsőbb esetben alkalmazunk, amikor már tényleg nem lehet másként beépíteni a nyílászárót.

Lehetőség van az ún. tokba építésre is, amikor az új ablakot a régi tokjába építjük be, így a bontás teljes egészében elkerülhető. A régi tokot szépen megmunkált takarásokkal elfedjük. Keressen bizalommal, kérdéseire azonnal válaszolunk!

Miért éppen fa? A válasz roppant egyszerű. A fát a természet adta nekünk. Lélegzik, rugalmas, alkalmazkodik az időjárási hőingadozásokhoz. Míg a műanyag nyílászárók merevek, külön szellőzőjáratot kell biztosítani neki, hogy ne legyen teljesen hermetikus. És a legfontosabb érv ellene: hőingadozás hatására vetemedik. Évszakváltáskor mindig állítatni kell rajta, hogy továbbra is könnyen kezelhető legyen.

Bejárati ajtók:

Esztétikusak, könnyen kezelhetőek, a mai biztonsági feltételeknek megfelelnek. Az osztások sokfélesége mindig egyedi kialakítási lehetőséget adhatnak, melyek igény szerint változtathatók. Ezen belül, a betét lehet fa vagy üveg, a nyílásírány lehet jobbos és balos. Ezen belül lehet íves a felső része, lehet kör ablakkal illetve félkörablakkal is. Továbbá felül- és oldalvilágítóval is bővíthető, sőt lehet kétszárnyú is.
Ablakok és erkélyajtók:

Műszaki leírása a itteni linkre kattintva található. Hosztoldott rétegragasztott csomó és vetemedésmentes alapanyagból készítjük. Több ponton záródó vasalat biztosítja (ROTO NT) a biztonságot. Egykezes működtetésű nyíló, bukó,  bukó-nyíló, toló-bukó nyitási lehetőségekkel, zárható kilincs. Szerkezet finombeállítása után akadálymentes működik. Dupla gumiszigeteléssel és alumínium vízvetővel.Az ablakokhoz igény szerinte fa és alumínium párkány is készítünk. Továbbá tudunk továbbá szúnyoghálót, napfénytetőt, spalettát és redőnyt beszállítani. A szúnyogháló és a redőny motoros kivitelben is kérhető akár távirányítóval. A részletekét keressen fel bennünket az elérhetőségeink egyikén egyikén.Betéri ajtók

Az ajtó színével, formáival, mintázatával melegséget és fényt ad otthonának, így az ajtó a lakás berendezésének értékes és dekoratív részét képezi. A minták az osztások sokféleségét mutatják, melyek igény szerint változtathatók. Ezen belül, a betét lehet fa vagy üveg. A fenti minták csak töredéke az osztási lehetőségeknek. Kétszárnyú kivitelben is elkészíthetők, továbbá van lehetőség toló illetve harmonikás konstrukcióra is.

Bútorok és beltéri berendezések

Bútorok tervezésénél figyelembe vesszük az ön igényeit, ugyanakkor a helység adottságait bekalkuláljuk. Arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb hasznosítható teret kihasználjuk. Konyha butorát alacsony költésgvetésből is kihozzuk. Gyerekszoba bútorokat is vállalunk. Egyedi bútorokat is elkészítünk a helyi adottságoktól függően.


A lépcső

az épületen kívül és belül, valamint a terep és az épület közötti magasságkülönbségből adódó szintek összekötésére szolgáló szerkezet. A lépcső, mint a belső vagy külső tér hangsúlyos eleme, az építészeti formálás jelentős eszköze lehet. Ezért különösen figyelünk az esztétikára és a stabilitásra. Kizárólag szárított kemény fából készítjük (bükk, dió).

Galéra

A nagyon praktikus, ha kis alapterületű helység hasznos területét szeretnék növelni. Nagyobb belmagasság esetén akár szoba is kialakítható. Alacsonyabb helyiségeknél úgynevezett alvófülke. Munkáink masszívak és teherbíróak.

Kerti termékek

A nagyon hagnulatos kerti bútorok, játékok és egyéb dekorációs tárgyak készülhetnek fából.

Google PageRank


Medence - az Aquapond cég biomedencék és fürdőtavak építésével foglalkozik. Saját kertjében élvezheti a tiszta, vegyszermentes fürdőzés élményét. Kereső regisztráció DRAPP Linkkatalógus Londoni Olimpia 2012 Linkkatalógus Linkkatalogus.net | Tárhely szolgáltatás Honlapkészítés, webáruház készítés. http://www.honlapkeszites.biz "Csináld Magad" Keresőoptimalizálás ADP linkek - linkkatalógus Linkkatalogus.net Keresooptimalizálás Garanciával! Tárhely Szolgáltatás! 100 Mb tárhely+.HU Domain 1750Ft./év bruttó! | KATTINTSON IDE, és ingyenesen megosztom Önnel annak a titkát, hogy hogyan nyomtathat akár ÖTÖDÁRON! Linkcsere Seo mérés, keresőoptimalizálás | Az Igazi Mikulás - Télapó Házhoz jön.